U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hartelijk welkom op onze site!


Mestdistributie C. van Nieuwenhoven B.V. is gespecialiseerd in transport van mest en daarmee samenhangende activiteiten.
Ons bedrijf slaat de brug tussen de afvoer van mest bij veehouderijen enerzijds en de levering aan akkerbouwers en het bijbehorende loonwerk anderzijds.
Met een wagenpark van 3 tankauto's voor drijfmest, samenwerking met diverse loonbedrijven en transporteurs in uiteenlopende regio's en gecertificeerde apparatuur voor bemonstering kunnen wij uw aan- of afvoer van drijfmest volledig verzorgen.

Als één van de grondleggers in deze branche zijn wij vanzelfsprekend aangesloten bij belangenvereniging Cumela en zijn wij op de hoogte van de zaken die spelen met betrekking tot de mestproblematiek.

Wilt u drijfmest aanvoeren? Vul dan het aanvoerformulier, hier links, zo volledig mogelijk in en wij informeren u z.s.m. over de mogelijkheden en prijzen/vergoedingen die op dat moment gelden. Bellen kan natuurlijk ook en is sneller! Tel.: 0495-631675 

 Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?